Inschrijven en tarieven

Met behulp van het aanmeldingsformulier of door een e-mail te sturen naar info@rtwilhelminapark.nl kunt u uw kind aanmelden. Vervolgens zal er contact met u worden opgenomen voor een intakegesprek. Ik streef ernaar om binnen 24 uur contact met u op te nemen (de vakanties uitgezonderd). Het inplannen van de lesuren wordt geheel in overleg met u gedaan.

Een lesuur duurt 45 minuten en ik werk altijd per vooruitbetaling.                                       Per les zal daarnaast tijd worden vrijgemaakt voor na- en voorbereidingswerk.                  Het is uiteraard ook mogelijk om meerder lesuren ineens af te nemen.

Praktijk:

Kosten losse les zijn 50,- euro                                                                                             Kosten strippenkaart (10 lessen) zijn 450,- euro (1 les korting)

Op Locatie:

Kosten losse les zijn 60,- euro                                                                                             Kosten strippenkaart (10 lessen) zijn 540,- euro (1 les korting)

Voor elk kind wordt een takenplan opgesteld en doorlopend bijgewerkt.                    Hiervoor wordt eenmalig 50,- euro in rekening gebracht.                                                   Voor sommige kinderen wordt naast het takenplan ook een handelingsplan opgesteld. Hiervoor wordt tevens eenmalig 50,- euro in rekening gebracht.                      Het opstellen van een (overdrachts)verslag kost 60,- euro.                                                 Voor gesprekken op verzoek van ouder(s) en/of leerkracht breng ik kosten in rekening: per kwartier 15,- euro, met een minimum van 15,- euro.

Er is geen btw verschuldigd over de gefactureerde bedragen.

Bij afmelding van de les na 09.00 uur of bij afwezigheid op de lesdag zullen de leskosten in rekening worden gebracht.