Moeder van Pieter, 12 jaar

Janneke heeft onze zoon Pieter enorm geholpen met taal en begrijpend lezen. Pieter is, nadat hij zelf ook het licht zag en met Janneke de motivatie kreeg, van VMBO/HAVO naar HAVO/VWO advies gegaan. Dankjewel voor je hulp naar dit mooie resultaat!

Moeder van Mirthe, 12 jaar

Onze beide kinderen hebben met veel plezier en resultaat bijles van Janneke gehad. Door de individuele en prettige begeleiding zorgt Janneke voor meer vertrouwen in eigen kunnen en een beter begrip van de stof. Wij bevelen Janneke van harte aan!

 
 
Moeder van Kaat, 12 jaar
 
Kaat is in groep 7 begonnen met de lessen bij Janneke. Wegens concentratieproblemen ging veel informatie die Kaat op school kreeg langs haar heen. Door de 1 op 1 aandacht van Janneke heeft ze haar kennis flink kunnen uitbreiden en automatiseren. Kaat heeft er nooit tegenop gezien om 1 x per week na school bij Janneke langs te gaan; ze vond het juist fijn om bepaalde zaken extra uitgelegd te krijgen en volgens Kaat was het ook altijd erg gezellig met Janneke! De wekelijkse rekenopdrachten voor thuis waren een fijne extra oefening. Het is ook prettig dat we steeds konden aangeven welke onderwerpen extra aandacht nodig hadden, ter aanvulling op het programma op school. Janneke’s lessen sluiten goed aan bij het lesmateriaal op school. Door deze bijlessen gaat Kaat na de vakantie met voldoende bagage en zelfvertrouwen naar de middelbare school!
 
 
Moeder van Uma, 11 jaar
We zijn ontzettend tevreden met de remedial teaching van Janneke voor onze dochter die ondertussen bijna 12 is.
 
 
 
‘In groep 6 bleek dat onze dochter een achterstand had met rekenen en het aan structuur en geduld ontbrak om redactiesommen goed aan te pakken. Door middel van een hele persoonlijke en geduldige aanpak heeft Janneke haar afgelopen jaar geholpen om haar vaardigheid hierin te verbeteren, wat we terugzagen is een flinke verbetering op haar resultaten van de Cito toetsen. Janneke heeft haar niet alleen beter leren rekenen door extra te oefenen, maar vooral ook een gestructureerde aanpak aangeleerd. We zijn ontzettend tevreden met deze resultaten en kunnen de remedial teaching van Janneke aan iedereen aanbevelen.’
 
 
 

Moeder van Teun, 8 jaar

Onze zoon Teun (8) ging altijd met veel plezier naar Janneke om zijn rekenvaardigheden te verbeteren. Janneke is kundig, vriendelijk, positief en ze creëert een ontspannen sfeer. Ze zorgde ervoor dat Teun plezier en zelfvertrouwen kreeg in rekenen en zijn resultaten snel een stijgende lijn lieten zien. Janneke haar input tijdens de gesprekken op school waren zeer waardevol en haar communicatie met de leerkracht zeer constructief. Onlangs konden wij het traject met Janneke afsluiten omdat alle leerdoelen waren bereikt.

Moeder van zoon 11 jaar 

” De extra lessen van Janneke hebben heel goed geholpen! Mijn zoon (groep 8) had veel baat bij de extra instructies en oefening, waardoor zijn rekenen en begrijpend lezen er flink op vooruit is gegaan. Janneke zag snel wat zijn kwaliteiten en valkuilen waren. Door de lessen kreeg hij ook meer vertrouwen in zijn eigen kunnen. “

Moeder van Teun, 11 jaar

Dank je wel voor alle goede zorgen. Je hebt Teun heel fijn geholpen! Met geduld en vooral rustig uitleggen. Teun zei dat je hem ook fijn geleerd hebt hoe hij de vraag moet lezen en de aanpak om het goede antwoord te geven.

Mijn dochter Rosa (14 jaar) wordt vanaf dat ze 9 jaar is door Janneke begeleid. Het is mooi om te zien hoe Janneke met haar mee beweegt. Op de lagere school was het vooral leesvaardigheid en nu, de middelbare school, is het meer huiswerkbegeleiding. Het is fijn dat het zo vertrouwd is bij Janneke zodat het voor mijn dochter heel laagdrempelig is.

Rosa: ‘Janneke geeft fijn les. Ik snap het altijd bij haar’.

Met onze zoon in groep 7 en 8 hebben we op het gebied van spelling en begrijpend lezen hele goeie steun bij Janneke gevonden. Het hielp goed niet alleen voor zijn begrip maar voornamelijk voor zijn zelfvertrouwen om in handen van een persoon met goede kennis en een hele prettige omgeving voor kinderen te zijn. Hij ging met plezier naar haar toe. Echt aan te raden!

Anna, 10 jaar
Janneke heeft mij goed geholpen met begrijpend lezen en rekenen, het gaat nu beter op school. En als ik iets niet snap dan legt zij het heel rustig uit.
Voordat we gaan werken krijg ik altijd limonade en wat lekkers.

Ouders van Anna, 10 jaar
Janneke is ons aanbevolen door meerdere ouders van de basisschool. Onze dochter Anna heeft flinke leerachterstanden opgelopen en heeft daarnaast moeite om zich te concentreren. Zowel de leerkracht als wij hebben het idee dat zij meer kan dan zij laat zien. In de periode tussen september en februari heeft zij bijles gehad van Janneke en oefenen wij op haar verzoek thuis ca. 2 keer 20 minuten per week.
We zijn blij om te zien dat Anna met technisch lezen is gegroeid van niveau AVI M6 naar AVI E7 en bij rekenen heeft zij een groeispurt gemaakt van een jaar. Op ons verzoek is er ook overleg tussen Janneke en de leerkracht zodat er steeds afstemming is over de aanpak, de methode en de leerstof.

Corine, moeder van Mick (11 jaar)
Mick ging altijd met plezier naar Janneke. Zo vriendelijk en rustig en de snoeppot deed ook wonderen. Ze zorgde er voor dat hij veel rustiger en meer gestructureerd zijn werk deed. Hij presteerde bij haar zoveel beter dan op school en beetje bij beetje heeft hij het vertrouwen gekregen om dit ook naar school mee te nemen.

Toen we merkten dat Philine (9 jaar) wat extra hulp nodig had bij het rekenen, kwamen we bij Janneke terecht. Met name het automatiseren bleek het probleem. Al snel zagen we dat het rekenen een stuk beter ging en zagen dat ook terug in de Cito- scores! Hierdoor kreeg Philine een stuk meer zelfvertrouwen, wat er toe bij gedragen heeft dat ze met een heel goed resultaat haar basisschooltijd heeft afgerond!

Janneke heeft mijn twee zonen begeleid de laatste jaren van de basisschool. Bij beide jongens hadden we het gevoel dat er meer in zat en dat de schoolresultaten niet het juiste beeld gaven. Janneke zoekt de afstemming met school en ouders en dat is fijn. Wat ik vooral gezien heb, is dat de kinderen meer zelfvertrouwen hebben gekregen en meer geloof in hun eigen kunnen. Naast het aanleren van de juiste strategieën en inhoudelijke kennis, is het geloof in hun eigen kracht essentieel. Beide jongens zijn vervolgens goed terecht gekomen op de middelbare school.

Olivier,8 jaar
Janneke is lief en goed. Ze is heel rustig, als ik een fout maak zegt ze rustig dat ik nog eens goed moet kijken. Het is niet erg. Ik krijg goede tips om beter begrijpend lezen te doen.

Noortje,11 jaar:

Janneke is heel vriendelijk en als je fouten maakt is dat niet erg, daar leer je van zegt ze.  Ze is gewoon super aardig. Ik heb goed geleerd hoe ik mijn stapjes moet nemen met spelling.

Moeder van Olivier en Noortje:Janneke is altijd meedenkend, op zoek naar oplossingen en nieuwe dingen uitproberen. Fijn dat er ook ruimte is om regelmatig een gesprek(je) te hebben als daar behoefte aan is. Janneke kijkt echt naar het kind en wat het nodig heeft, wat past en werkt het beste.       Ook het vertrouwen dat ze in de kinderen heeft is super, dat geeft zelfvertrouwen en dat heeft weer een positieve uitwerking.

Onze 11-jarige dochter Myrthe gaat een klein jaartje naar Janneke i.v.m. haar dyslexie. Zij gaat er met plezier naar toe: “Janneke is heel aardig en legt alles heel goed uit. Janneke neemt echt de tijd voor mij en de opdrachten die we doen zijn niet al te moeilijk en best leuk.”

Wij, als ouders, hebben het idee dat Myrthe er veel baat bij heeft en dat zij met meer plezier naar school gaat!

Moeder van Phileine
Al vanaf groep 1 kregen we van haar juffen en meesters te horen dat onze dochter Phileine moeite had met zich te concentreren in de klas. Om haar wat extra begeleiding en aandacht te geven hebben we ervoor gekozen haar in groep 5 het hele schooljaar 1 keer per week extra te laten oefenen met Janneke. Deze wekelijkse sessies, en bijbehorende oefeningen die we meekregen, hebben Phileine heel erg goed gedaan. Zowel haar zelfvertrouwen als ook haar Cito-scores zijn dat schooljaar enorm verbeterd. Vooralsnog lijkt Phileine in groep 6 het ook prima te doen en heeft ze de stijgende lijn zelf vast weten te houden. We hebben de toegevoegde waarde van Janneke heel duidelijk gezien en kunnen haar van harte aanbevelen aan andere ouders!

Guusje, 10 jaarJuf Janneke legt heel goed uit en is heel geduldig. Als ik iets goed doe, geeft ze complimenten. Als ik iets fout doe, legt ze goed uit waarom het fout was. Heel fijn!

Moeder Bente
Janneke heeft Bente dat extra steuntje in de rug gegeven. Ze heeft weer vertrouwen in zichzelf en plezier in het rekenen.

Moeder Maartje (10 jaar)
“We zijn heel blij dat onze dochter zo snel bij Janneke terecht kon en dat ze haar zo goed heeft geholpen met reken- en taalinstructies.                                                                                  In een korte tijd heeft Janneke de stof uitgelegd en geoefend waardoor ze nu bij is op het niveau van haar klasgenoten. En last but not least; Maartje vond het steeds heel gezellig. Wij raden Janneke van harte aan!”

Vader Aline en Sebastiaan (12 jaar en VO)
Janneke heeft in de afgelopen jaren onze beide kinderen begeleid. Onze zoon is dyslectisch en heeft door het toepassen van specifieke leesmethoden zijn achterstand heel goed kunnen inhalen. Hierbij heeft Janneke een werkwijze toegepast waarbij zij samen met ons als ouders de leesvaardigheid van onze zoon op het juiste niveau heeft kunnen brengen. Met de opgebouwde basis zit hij intussen in de bovenbouw van het VWO.

Door deze goede resultaten en prettige samenwerking met Janneke hebben we ook onze dochter met Janneke laten werken. Janneke heeft voor structuur gezorgd en haar voorbereid op de CITO’s in groep 8. Met deze ondersteuning heeft onze dochter met vlag en wimpel het laatste jaar doorlopen en is ze klaar voor de middelbare school.

De natuurlijke en gestructureerde wijze waarop Janneke werkt heeft er voor gezorgd dat beide kinderen altijd met veel plezier naar de begeleiding zijn gegaan. In een plezierige omgeving met een fijne Juf worden dan ook de beste resultaten bereikt.