De periode van 6 weken zomervakantie is voor kinderen best lang. Bij sommige kinderen zakt hun kennis tijdens de zomervakantie weg. Dit willen we natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Vooral voor kinderen die extra begeleiding naast school nodig hebben, kan dit heel belangrijk zijn. Juist nu in deze gekke periode van Corona waar leerlingen het afgelopen schooljaar veel minder en anders les hebben gehad, kan het goed nodig zijnĀ om ook in de zomerperiode te blijven oefenen of juist alvast de leerling een ‘boost’ te geven voor het komende schooljaar weer start.

Daarom is RT praktijk Wilhelminapark als een van de weinige ook (deels) tijdens de zomervakantie geopend. Op elk gebied kan Summerschool hulp bieden. Denk aan bijles of het bijspijkeren en herhalen van de leerstof van school. Ook kan het juist fijn zijn om specifiek met een vak aan de slag te gaan, zodat je kind na de zomervakantie de achterstand op dit gebied heeft bijgewerkt.

Het kan ook een uitkomst bieden voor jonge leerlingen die in vergelijking met de andere leerlingen in hun klas soms een beetje ‘op hun tenen moeten lopen’. Het helpt dan om ze wat zekerder te maken door ‘extra meters’ te maken met het oefenen van (een van) de basisvakken.

Mocht u meer informatie hierover wensen, informeer dan gerust!