Mijn naam is Janneke Terhaar sive Droste en ik ben de oprichter vanĀ Remedial Teaching Praktijk Wilhelminapark. De praktijk is in 2011 opgericht en gevestigd in Utrecht aan de rand van het Wilhelminapark in Oudwijk. Ik heb in Utrecht aan de PABO gestudeerd en ben sinds 2004 een gediplomeerd leerkracht. Daarnaast heb ik de opleiding tot Remedial Teaching (een hbo master studie) met goed gevolg afgerond.

Ik vind het geweldig om kinderen op een leuke en professionele manier te begeleiden en voor te bereiden op de toekomst. Na ruim acht jaar zelf voor de klas te hebben gestaan in verschillende groepen in het basisonderwijs (onderbouw/middenbouw/bovenbouw), weet ik goed hoe het er in de klas aan toegaat. En wat de opbouw is in de groepen, in de methodes en de leerlijnen op school.

Er is in de klas niet altijd voldoende aandacht of tijd voor een goede begeleiding van elk individueel kind. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen om kinderen die extra aandacht en begeleiding te geven die het kind nodig heeft.

Uw kind is van harte welkom!


Jess Lange
Hi! Ik ben Jess Lange 25 jaar oud. Op dit moment zit ik in mijn tweede studiejaar van Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit Utrecht. In mijn vrije tijd sport ik graag en hou ik erg van lezen. In het verleden heb ik al met veel plezier bijles gegeven aan basisschoolleerlingen van groep 8. Samen zorgen dat zij het beste uit zichzelf halen. Om deze progressie te zien bij de kinderen vond ik prachtig. Niet alleen zij haalden hier voldoening uit, maar ik ook zeker! Dit maakt dat ik dit werk met veel plezier doe.
Julia Biesheuvel
Mijn naam is Julia Biesheuvel en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment ben ik bijna derde jaars student van de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Ik ben een energiek, open en ondernemend persoon. Ik houd enorm van kinderen en daarom zou ik mij graag meer willen verdiepen in kinderen. In het verleden heb ik veel opgepast bij families. Daarnaast heb ik een maand Engelse les gegeven aan kinderen in Cambodja. Ook heb ik een jaar lang, zes dagen in de week, huiswerkbegeleiding en bijles gegeven aan kinderen. Het is de leukste ervaring die ik ooit heb opgedaan omdat ik erg betrokken was bij de kinderen en veel kinderen heb kunnen helpen. Kinderen gaven dan ook vaak aan dat ze mij graag als begeleider wilden, omdat ze zich bij mij het meest op hun gemak voelde. Tot slot vind ik het erg belangrijk om positiviteit en vertrouwen uit te stralen naar kinderen.
PHOTO-2021-10-28-20-41-44.jpg
Lotte Stroeks
Hi! Ik ben Lotte en 21 jaar oud. Momenteel volg ik de dubbele bachelor Liberal Arts & Sciences en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Al vanaf de middelbare school heb ik vaak met kinderen gewerkt. Zo ben ik drie jaar brugklasbegeleider geweest, heb ik een aantal jaar opgepast (en bijles gegeven) en momenteel kom ik door vrijwilligerswerk ook weer veel in contact met kinderen. Ik zie mezelf als een sociaal, zorgzaam en gedisciplineerd persoon. Bovenal vind ik het erg leuk en uitdagend om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Het lijkt me mooi om de groei en verbetering door de weken heen bij de kinderen te zien en daarnaast en hechte band met ze op te bouwen.