Mijn naam is Janneke Terhaar sive Droste en ik ben de eigenaar van Remedial Teaching Praktijk Wilhelminapark. De praktijk heb ik in 2011 opgericht en is gevestigd in Utrecht aan de rand van het Wilhelminapark in Oudwijk. Ik heb in Utrecht aan de PABO gestudeerd en ben sinds 2004 een gediplomeerd leerkracht. Daarnaast heb ik de opleiding tot Remedial Teaching (een hbo master studie) met goed gevolg afgerond.

Ik vind het geweldig om kinderen op een leuke en professionele manier te begeleiden en voor te bereiden op de toekomst. Na ruim acht jaar zelf voor de klas te hebben gestaan in verschillende groepen in het basisonderwijs (onderbouw/middenbouw/bovenbouw), weet ik goed hoe het er in de klas aan toegaat. En wat de opbouw is in de groepen, in de methodes en de leerlijnen op school.

Er is in de klas niet altijd voldoende aandacht of tijd voor een goede begeleiding van elk individueel kind. Ik ben mijn eigen praktijk begonnen om kinderen die extra aandacht en begeleiding te geven die het kind nodig heeft. Uw kind is van harte welkom!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julia Biesheuvel
 
 
Mijn naam is Julia Biesheuvel. Op dit moment ben ik vierde jaars student van de studie Pedagogische Wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht.
Ik ben een energiek, open en ondernemend persoon. Ik houd enorm van kinderen en daarom zou ik mij graag meer willen verdiepen in kinderen. In het verleden heb ik veel opgepast bij families. Daarnaast heb ik een maand Engelse les gegeven aan kinderen in Cambodja. Ook heb ik een jaar lang, zes dagen in de week, huiswerkbegeleiding en bijles gegeven aan kinderen. Het is de leukste ervaring die ik ooit heb opgedaan omdat ik erg betrokken was bij de kinderen en veel kinderen heb kunnen helpen. Kinderen gaven dan ook vaak aan dat ze mij graag als begeleider wilden, omdat ze zich bij mij het meest op hun gemak voelde. Tot slot vind ik het erg belangrijk om positiviteit en vertrouwen uit te stralen naar kinderen
 
 
 
 
 
PHOTO-2021-10-28-20-41-44.jpg
 
Lotte Stroeks
 
 
Hi! Ik ben Lotte , momenteel volg ik de dubbele bachelor Liberal Arts & Sciences en Rechtsgeleerdheid aan de Universiteit Utrecht. Al vanaf de middelbare school heb ik vaak met kinderen gewerkt. Zo ben ik drie jaar brugklasbegeleider geweest, heb ik een aantal jaar opgepast (en bijles gegeven) en momenteel kom ik door vrijwilligerswerk ook weer veel in contact met kinderen. Ik zie mezelf als een sociaal, zorgzaam en gedisciplineerd persoon. Bovenal vind ik het erg leuk en uitdagend om bij te mogen dragen aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Het lijkt me mooi om de groei en verbetering door de weken heen bij de kinderen te zien en daarnaast en hechte band met ze op te bouwen.